Golf

Golfbanorna du vill spela

Inget slår känslan av den perfekta golfrundan. Den där du överraskar dig själv och banan bjuder på en oklanderlig upplevelse, där solen skiner från en klarblå himmel och klubban ligger helt rätt i handen


Golfbanor i Mar Menor

Costa Cálida, Spanien

Alhama Signature GNK Golf

Det här är den banan som många av gästerna klassar som den absolut bästa. Här har Nickaus skapat ett riktigt mästerverk, banan är vacker, utmanande och riktigt rolig att spela.
Ett tips, ta med den när du väljer några av banorna du vill spela!

Mar Menor GNK Golf

En vacker, välskött parkbana som ligger direkt utanför dörren. Golfbanan löpet genom resorten på ett inbjudande sätt och flera av utslagen har publik från någon av balkongerna.

Hacienda Riquelme

Det räknas som en av de tuffaste, svårare banorna av de som ingår i konceptet. Banan har stora ondulerade greener och golfbanorna är alla olika i karaktären men har alla en otrolig design och högsta kvalitet och komplimenterar varandra väl.


Golfbanor i Costa del la luz

Costa del la luz, Spanien.

El Rompido South

Den södra banan öppnade år 2003 och har i sin tur två niohålsslingor av olika karaktär både när det kommer till tekniska svårigheter och landskapet som sådant. Banan har generösa greener men vägen dit kan vara taktiskt utmanande. Även fast man ibland kan behöva tänka till innan respektive slag, så passar banan spelare på alla nivåer. Det är par 72 och mäter 4951 m från röd och 5681 m från gul. Banan löper längs med klubbhuset och hotellet till skillnad från den norra banan som ligger en liten bit bort.

El Rompido North

Den norra banan är anläggningens framsida och har rankats som en av de bättre golfbanorna i Europa, designad av Alvaro Arana. Norra banan öppnade år 2006 och har karaktär av en rolig och något utmanande bana. Greenerna är inte lika stora som på Södra banan och kan därför även skapa en utmaning för spelarna med lägre handikapp, men underhållande för samtliga då den inte nödvändigtvis spelas så långt. Par är 72 och banan mäter 4765 m från röd och 5591 m från gul.

Hotell i Mar Menor

Costa Calida, Spanien.

Mar Menor hotellet

Ett fantastiskt femstjärnigt hotell med golfbanan precis utanför dörren. I absolut närhet finns de långgrunda stränderna och den charmiga staden Los Alcazares. Mar Menor, det ”lilla” havet är en saltvattenlagun dit många reser för att njuta av det läkande och mineralrika vattnet.
Hotellet har 64 välutrustade rum, ett avslappnande spa och en vänlig, välkomnande atmosfär.
På anläggningen finns ett flertal restauranger, en pub och en stor super mercado.

Mar Menor Lägenheter

Stora välutrustade, fyrstjärniga lägenheter med balkong eller uteplats, många med utsikt över golfbanan. Till klubbhuset, hotellet och restaurangerna är det en kortare promenad (avståndet kan variera lite beroende på var i området man bor)
Lägenheterna har mellan ett och tre sovrum. De lägenheter som har fler än ett sovrum har två badrum. Vardagsrum och kök har en öppen planlösning med utgång till balkongen / uteplatsen. Köket är fullt utrustad, dock finns ej diskmaskin. Städning en gång per vecka ingår.