Golf för tjejer / Kvinnor

är ett fantastiskt nätverk för dig som gillar golf.

Golf för tjejer / kvinnor är ett fantastiskt nätverk för dig som gillar golf, umgänge och att träffa trevliga golfkompisar. Det spelar ingen roll om du är helt nybörjare eller en erfaren, duktig golfspelare, vilken golfklubb du är med i, om du är ung eller gammal, gemenskapen som finns i vårt härliga nätverk sträcker sig över alla gränser. 

LÅT OSS PRESENTERA TJEJTOUREN

Vi arrangerar events, annorlunda roliga tävlingar och dessutom har vi en helt egen tour, Tjejtouren, för dig som vill spela lite mer. Varmt välkommen till oss!

psst….Att vara med i nätverket på facebook är helt kostnadsfritt men vi som vill vara med på event och tävlingar, ta del av olika erbjudanden, spela vår egen amatörtour lägger en liten start -medlemsavgift. Det finns 2 olika alternativ, välj det som passar dig bäst, se mer under “bli medlem”

2019 presenterar vi 2 olika tävlingskoncept.
Vi startar Sveriges största amatörtävling för tjejer / kvinnor och utser årets bästa golfklubb. Den här tävlingen är öppen för alla våra medlemmar och spelas som en 2 manna scramble med en kamrat från den egna hemmaklubben.
Vår egen Tjejtour utvecklas och spelas i år på utvalda anläggningar från Uppland till Skåne. Den här tävlingen är öppen för våra VIP medlemmar.

De lyckliga vinnarna tar sig till finalen på Lindö den 31 augusti där tävling, greenfee, middag och övernattning väntar!
Där spelar vi bland annat om en resa.

Vi driver vår första egna golfshop i Stockholm. Varmt välkomna till oss på Åkersberga GK.

Vårt magazine för tjejer; Purple Tee byter namn till Enjoy the good life men innehållet är fortfarande lika inspirerande.
Vi presenterar utvalda golfanläggningar som gärna ser fler tjejer på sin golfbana, skriver om spännande resmål, testar nyheter inom hälsa och skönhet samt  bjuder på härliga recept bland mycket annat .
Magasinet finns att läsa på golfanläggningar över hela Sverige samt delas ut på alla våra tävlingar och event .

BLI MEDLEM 2020

Varmt välkommen att ansöka om medlemskap i
Golf för tjejer och Tjejtouren!

Om

Golf för tjejer / kvinnor är ett fantastiskt nätverk för dig som gillar golf, umgänge och att träffa trevliga golfkompisar.  

Vi arrangerar events, annorlunda roliga tävlingar och dessutom har vi en helt egen tour, Tjejtouren, för dig som vill spela lite mer. Varmt välkommen till oss!

KONTACT

Susanne Graf

Grundare av Tjejtouren och Golf för tjejer.