Tjejtouren, Golf för tjejer / kvinnor är ett fantastiskt nätverk för dig som gillar golf, umgänge och att träffa trevliga golfvänner. Det spelar ingen roll om du är helt nybörjare eller en erfaren, duktig golfspelare, vilken golfklubb du är med i, om du är ung eller gammal, gemenskapen som finns i vårt härliga nätverk sträcker sig över alla gränser. 

Vi arrangerar tävlingar, resor och events men framförallt försöker vi skapa möjligheter för alla golfande kvinnor att hitta fler spelkompisar att ha roligt tillsammans med på golfbanan, att stötta och uppmuntra varandra så att golfen blir så där härligt rolig som den kan vara.

2020 var ett år då inget var som vanligt och för oss gällde det att tänka nytt. Hur skulle vi kunna planera en golfsäsong då vi inte ens visste om vi skulle kunna spela golf under rådande pandemi, än mindre om vi skulle kunna arrangera tävlingar. Vi skapade därför en helt ny tävling som blev succé. Till 2021 bygger vi ut den med önskan om att alla som vill ska ges en möjlighet att delta. Utöver den fortsätter vi självklart även med VIP Touren och några av de andra tävlingarna vi arrangerar i samarbete med Nya Birdie Golf Tours .

Vårt mål är att få fler kvinnor att upptäcka den glädje och gemenskap som finns i vår härliga sport.

Vi helt enkelt älskar golf!

Hoppas vi ses på någon golfbana, någon golftävling eller resa 2021!

Mer information finns på www.tjejtouren.se

BLI MEDLEM 2021

Varmt välkommen att ansöka om medlemskap i
Golf för tjejer och Tjejtouren!

Om

Golf för tjejer / kvinnor är ett fantastiskt nätverk för dig som gillar golf, umgänge och att träffa trevliga golfkompisar.  

Vi arrangerar events, annorlunda roliga tävlingar och dessutom har vi en helt egen tour, Tjejtouren, för dig som vill spela lite mer. Varmt välkommen till oss!

KONTACT

Susanne Graf

Grundare av Tjejtouren och Golf för tjejer.