Nya Birdie

Birdie Golf Tours

Utvalda golfresor till fantastiska platser

Nya Birdie Golf Tours

Lyhördhet och passion för varje resa

Varje resa som Nya Birdie Golf Tours bokar är unik, helt enkelt av anledningen att ingen människa är den andra lik.

Noga Utvalda golfbanor

Inget slår känslan av den perfekta golfrundan. Den där du överraskar dig själv och banan bjuder på en oklanderlig upplevelse, där solen skiner från en klarblå himmel och klubban ligger helt rätt i handen.

Handplockade golfhotell

För oss är det en konstart att hitta rätt hotell för just dig och ditt resesällskap, och det är alltid lika roligt när vi träffar rätt. Hemligheten ligger i att vi tar oss tid att lära känna er innan vi tar fram förslag på boende.

Mat, dryck & upplevelse

Förstklassiga golfbanor, sol och avkoppling vid poolkanten räcker långt för en lyckad golfsemester. Men våra kunder vill ofta mer än så: De vill upptäcka världen och på djupet ta in platsen de valt att resa till.


Ny hemsida, nya resor och nya möjligheter!
Välkommen 2021


Spanien, Aldiana Alcadeisa golfresort, Tjejresa

En härlig tjejvecka med massor av golf, god mat och goda drinkar.
Nu testar vi all inklusive i Spanien och väljer ett av Solkustens bästa all inklusive hotell. Fantastiskt beläget med havsutsikt ut mot Medelhavet och Gibraltar där alla måltider i buffé restaurangen ingår, all dryck och snacks i barerna och en gång under veckan dukas det upp till galamiddag.

Fullbokad

Spanien, Playa Granada med Neil Fossett

Sista minuten tips, följ med till Playa Granada Golf Resort.

En resa till Playa Granada betyder ett perfekt läge vid Medelhavet med allt ni kan förvänta er av en fin resort, kryddat med en mängd fantastiska stränder som sträcker sig kilometer efter kilometer med vita, finkorniga sandstränder.

Fullbokad

Spanien, Double Tree by Hilton La Torre

Double Tree by Hilton La Torre är ett  5-stjärnigt hotell som äntligen har öppnat igen och blivit ett Hilton. Det första man ser genom fönstret  när man kliver in genom dörrarna är den vackra golfbanan. Resorten ligger ca 1 timme söder om Alicante flygplats. Området är stort, villor blandas med lägenheter och i mitten finns det stora hotellet med drygt 130 rum.

FullbokadMar Menor

Vi erbjuder boende på det 5-stjärniga hotellet eller i de 4-stjärniga lägenheterna samt golf på utvalda Jack Nicklaus banor. Ca 1 timme från Alicante flygplats ligger den kompletta anläggningen Mar Menor med ett 5-stjärnigt hotell och stora fina lägenheter på bekvämt gångavstånd från golfbanan.

Mar Mernor

Vi erbjuder boende på det 5-stjärniga hotellet eller i de 4-stjärniga lägenheterna samt golf på utvalda Jack Nicklaus banor. Ca 1 timme från Alicante flygplats ligger den kompletta anläggningen Mar Menor med ett 5-stjärnigt hotell och stora fina lägenheter på bekvämt gångavstånd från golfbanan.

Turkiet

Fira en storslagen nyårsafton i Turkiet i år. Bo på Titanic de Luxe, spela golf på anläggningens 27 hål och njut av all inclusive på hotellet. Om man inte tidigare firat nyår här är det svårt att förstå hur storslaget man firar. På nyårsafton dukas det upp i stora kongressalen, det är levande musik och man bjuds på en fantastisk meny.


Kommande Resor 2021

kommer snart!