Golfresa till Thailand, Hua Hin, tjejresa

I samarbete med Birdie Golf Tours och Thailands Turistbyrå

Upplev Thailand och Hua Hin tillsammans med ett härligt tjejgäng. Spela golf på några av områdets bästa banor, besök marknader och nationalparker, gå på vinprovning eller njut av en fantastisk brunch med bubbel. Ett välfyllt program presenteras men man behöver inte delta i allt, ibland är det rätt skönt att ”bara vara”, och njuta av en dag på stranden.

Vi har möjlighet att välja ett riktigt bra 4-stjärnigt alternativ samt ett 5 stjärnigt topphotell. I priset ingår boende, transfer och all golf. Utflyktsprogrammet är som ett smörgåsbord, du plockar och väljer det som passar dig.

Preliminärt program:

  • Transfer till och från flygplats
  • Boende på 4-stjärniga G hotell eller 5-stjärniga Centara hotell i Hua Hin inklusive frukost
  • 18 hål på Black Mountain inkl transfer och caddie
  • 18 hål på Springfield inkl transfer och caddie
  • 18 hål på Banyan inkl transfer och caddie

Komplett program och reseinformation kommer inom kort på www.birdie.se