Upptäck Allél


En vetenskapligt utvecklad hudvårdserie, framtagen av två svenska läkare, tillverkas i Schweiz. Det är den första hudvårdskonceptet som erbjuder en fullständig helhetsbedömning av huden via ditt DNA. -Det har sedan lång tid varit känt att externa faktorer spelar en avgörande roll bakom åldrandet av din hud. Men genom tillkomsten av mer tillförlitliga DNA analyser har man upptäckt att så mkt som 60% av åldrandet styrs av de genetiska faktorerna.

Ett DNA bär all genetisk kodning för levande organismer innehållande de instruktioner som behövs för att skapa tillväxt, utveckling och kroppens funktioner. Med hjälp av DNA teknik har man möjligheten att mäta de viktiga drivkrafter som ligger bakom din huds åldrande och de 5 kategorierna som är signifikanta

-Alla Alléls hudvårdsprodukter är 100% veganska och har högsta nivån av aktiva ingredienser. Varje produkt innehåller prisbelönta och patenterade ingredienser som stöds av vetenskaplig forskning och alla är dermatologiskt godkända.

Genom ditt unika DNA kan man plocka fram nyckelfaktorerna till just din huds åldrande…

Hur länge har den funnits på den svenska marknaden?
– Har funnits sedan 2017 lanserades först i England men sedan 1 år finns den på den svenska marknaden.

Vad är det som gör den unik?
– 100% vegansk, den innehåller enbart väldokumenterade och testade ingredienser på högsta nivå. Allél erbjuder en unik helhetslösning just för din hud, med hjälp av ditt DNA.

Vem riktar ni er till, dvs målgrupp?
– Alla! Den passar alla hudtyper och alla åldrar.

Varför ska jag välja den istället för någon annan?
– Detta är den enda produktlinje som verkligen matchar din hudtyp. Genom ditt unika DNA kan man plocka fram nyckelfaktorerna till just din huds åldrande och matcha dem med de vetenskapligt utvecklade produkter som passar just din profil.

Vilka produkter finns i serien?
– Allél baseras på 5 kategorier som är fördelade på en dag och natt kräm samt ett serum. De 5 kategorierna består av X- genetik, G- glukos, Ttoner, A- antioxidant och C- antiinflammatorisk
– Dessutom finns även kosttillskott, ögonkräm, cleanser och solskyddsfaktor SPF30.

Hur gör man för att få fram en bra produkt?
– Genom flera års forskning och produktutveckling samt noggrant utvalda ingredienser som är vetenskapligt beprövade, har man lyckats skapa en hudvårdserie som med hjälp av DNA kan definiera din unika hudprofil och därmed finna drivkrafterna bakom hudens åldrande.

Vad händer om man har känslig hud?
– Då väljer man den produkten som passar för detta, som tex C- som står för antiinflammatorisk.

Berätta kort om er, företaget och vilka ni är?
– Vi, Est Medical är ett medicintekniskt företag med säte i Göteborg. Vi arbetar i nära samarbete med våra affärspartners, såväl kunder som leverantörer. För oss är det en självklarhet att arbeta med säkra och vetenskapligt beprövade produkter som ger de bästa förutsättningarna för att nå önskade behandlingsresultat.

Varje produkt innehåller prisbelönta och patenterade ingredienser som stöds av vetenskaplig forskning..

-Vi har mångårig erfarenhet från att vara en samarbetspartner inom såväl den offentliga som den privata sjukvårdssektorn. Vi arbetar även aktivt med att säkerställa att slutkonsumenterna får de säkraste behandlingarna och de rätta produkterna efter sina egna förutsättningar.

-Est Medical består av Anders Schiöld, har sjukvådsbakgrund och arbetat inom många år inom både läkemedels industri och medicin teknik. Linda Ander, har även hon en sjukvårdsbakgrund och började för 12 år sedan att arbeta med medicintekniska produkter. Malin Emblad, har arbetat inom flyget i 20 år innan hon sadlade om och började på Est Medical.