Cornelia Diamond Turkiet

Hela anläggningen känns modern och fräsch. Hotellet passar alla som har krav på sitt boende och vill ha en bekväm semester. Hotellet har ett stort spa där man gärna unnar sig några behandlingar.

Här finns även flera barer, café och restauranger, varav en större bufférestaurang ( ingår i priset ) och flera la carte restauranger (tillägg ca Euro 10). Hotellet har ett stort utbud av faciliteter, bla. gym, aerobics, bordtennis, tennisbanor, badminton, biljardsalong och bowling. Det finns även en inomhuspool (uppvärmd vintertid). I Spa-avdelningen finns bla. pool, gym, bastu och hamam, som ingår i priset.

I närheten

  • Cornelia Golfklubb – 15 min till fots
  • Belek moské – 6 min med bil
  • Garden of Tolerance – 10 min med bil
  • Belka Golfklubb – 10 min med bil
  • Carya Golfklubb – 11 min med bil

Läs mer och boka på www.birdie.se