Ny dag och visning av nytt hotell

 

Som vi tidigare berättat spelade vi en av dagarna Titanic, en helt fantastisk golfbana med ett underbart klubbhus. När vi frågade vår agent om det fanns ett hotell som hörde ihop med banan, svarade han att så var fallet och att han gärna ordnade en visning. Vi bestämde oss för att se hotellet och spela banan en gång till innan vi åkte hem.
Oj, vilket hotell, ljust och vackert med en fantastik lobby. Det var stort, som de flesta hotellen i Belek är, men med många smarta lösningar för att det skulle kännas mer ombonat och gemytligt. Buffèrestaurangen tex hade flera mindre rum där du åt din middag istället för dessa giganiska matsalar som det brukar vara. Affärer, cafèer och barer låg längs en ”gata” med lyktor, det kändes nästan som att vara i Paris eller Rom.
Hotellet låg en bit ifrån havet men hade en kanal precis utanför. På kanalen ordnades båtshuttle till stranden, det tog ca fem minuter och var en lite rolig och annorlunda idé.
Det fanns tom en irlänsk pub som visade de senaste matcherna på storbilds TV.
Efter rundvisningen spelade vi en runda, den här gången började vi med den slingan vi inte spelade gången innan. Den var lite längre och kändes lite svårare men var lika fin. Dagen avslutades med en god lunch framför den sprakande brasan i klubbhuset.
Tillbaka på vårt hotell var det dags att packa väskorna, prova den italienska restaurangen och sedan krypa till sängs för tidig hemfärd dagen därpå.
Turkiet har som vanligt levererat och vi kommer tillbaka igen // Susanne
 
 
Home sweet home

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *